У неділю, 27 червня 2021 року, в Лас-Вегасі (за київським часом) пройшов довгоочікуваний поєдинок Василя Ломаченка після важкої поразки американцеві Теофімо Лопесу і втрати всіх поясів.

Українець вийшов на ринг з японським бійцем Масайоші Накатані, який до цього бою мав 19 перемог і всього одну поразку. Однак Василь успішно повернувся після залікованих травм, щоб записати на рахунок японського боксера ще один програш.

Ломаченко - Накатані, скріншот: Youtube
Ломаченко - Накатані, скріншот: Youtube

Накатані до цього також, як і Ломаченко, програв Теофімо Лопесу.

Колишній чемпіон світу вийшов на ринг впевненим і зарядженим, що можна було помітити неозброєним поглядом. ВАСИЛЬ з першого раунду домінував у поєдинку і згодом лише нарощував оберти.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У якийсь момент обидва бійці зіткнулися головами і Василь Ломаченко отримав розсічення на лобі, яке, до слова, не завадило йому в п'ятому раунді відправити Накатані в нокдаун. Дев'ятий раунд і дострокове завершення боксерського поєдинку, так як японський боксер пропустив занадто багато ударів, і у нього заплив праве око.

Нагадаємо, Усик перетворився на Хатіко перед боєм з Джошуа: вийшов зустрічати суперника на рейки

Як повідомляв "Знай.ua", "Я чую тебе...": перед сутичкою з Джошуа Усик перетворився на персонажа з "Шерлока"

Знай.ua писав, кум Усика Ломаченко кинув все і став рибалкою: "Зав'язав з боксом"