Пресштаб ООС продовжує ділитися інформацією про порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню, зафіксовані в районі проведення операції Об'єднаних сил, в соціальній мережі Facebook.
Але також там розповідають і історії сміливих, мужніх українських військовослужбовців. Цього разу черга дійшла до Дмитра, який вже вчетверте опинився на передовій, будучи командиром відділення підрозділу окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

У публікації йдеться, що чоловік пішов служити в армію відразу ж після повернення його дядька додому, після мобілізації. Він вирішив, що повинен хоч хтось із усього сімейства відправитися на фронт, щоб захищати кордони нашої держави. Однак у планах було всього один-два роки служби, але сталося так, що тепер у строю бригади Дмитро перебуває чотири роки.
Українець родом з Черкаської області і спочатку прагнув служити саме в бригаді Чорних Запорожців, куди згодом і потрапив. Про неї він чув багато інформації, включаючи бойові перемоги та історії про героїчних воїнів, що мотивують його до бажання стати одним з таких.

Український медик "Хімік", фото: armyinform
Український медик "Хімік", фото: armyinform

Йти з фронту і повертатися до цивільного життя Дмитро поки не збирається. Зробить це лише після перемоги, а поки, за роки війни, зумів пройти чималий бойовий шлях, включаючи битви біля Верхньоторецького, Троїцького та Попасної. Зараз воїн ЗСУ обороняє позиції біля Авдіївки.

"Вже як служити – то на першій лінії. Поруч завжди знаходяться вірні бойові побратими. Разом ми здатні на все. Прийде час-Донецьк, Луганськ і Крим обов'язково повернуться в Україну. Перемога буде за нами!", - каже Дмитро.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, на Донбасі воїн ЗСУ помер після обстрілу: путінські окупанти не соромляться порушувати з самого ранку

Як повідомляв "Знай.ua", в лавах українських захисників з'явився свій "філософ", який рятує бійців від нестерпної спеки

Знай.ua писав, нове меню українських військових, репортаж з їдальні: сало зі спеціями, черешня і навіть борщ з пампушками