Ще в травні відбувся найбільш значущий музичний конкурс у світі "Євробачення-2021", в ході якого перемогу здобула Італійська рок-група Måneskin.

З того моменту до соліста колективу Даміано Давида приділено багато уваги, особливо шанувальниками жіночої статі. І це незважаючи на те, що у хлопця є дівчина, італійська модель Джорджія Солері, яка ще в жовтні минулого року ділилася важкою ситуацією, що склалася з її організмом.

Давид Даміано, фото: Instagram
Давид Даміано, фото: Instagram

Справа в тому, що італійка вже довго час страждає від вульводинії, так званої "невидимої рідкісної хвороби".

"Я прекрасно пам'ятаю всі жертви і обмеження, до яких вона мене примушувала. Тому я вирішила показати вам саму гнилу, найпотворнішу частину, але більш реальну. Це фото було зроблено в одну з нескінченних ночей, які за ці вісім років супроводжувалися болем, ознобом, криками і сльозами, які руйнували моє життя", - зізналася Солері.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Джорджія Солері, фото: Instagram
Джорджія Солері, фото: Instagram

Потім Джорджія додала, що всі навколо неї говорили, що вона божевільна, фригідна і взагалі брехунка, що вона боїться займатися любов'ю і їй слід більше Мастурбувати. Найгірше в цій ситуації, за словами дівчини Даміано, це засудження з боку, що не розуміють її людей, а також почуття самотності.

Джорджія Солері, фото: Instagram
Джорджія Солері, фото: Instagram

"Ніяких вузьких джинсів, колготок, кислої їжі, алкоголю, цукру, кольорових або синтетичних трусів, ніяких виходів на вулицю вечорами, взагалі нічого. Навіть планування відпустки перетворюється на кошмар, знаючи, що ви можете провести його, лежачи в ліжку від болю", — додала вона.

Згодом їй вдалося усвідомити, що вона зовсім не одна в цій ситуації. Всі жінки, які страждають через цю хворобу, заслуговують розуміння і поваги.

Нагадаємо, переможець Євробачення з Maneskin знову згадав про Україну і Go_A: "Застрягла в моїй голові"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Павленко з Go_A підігріла чутки про роман з переможцем Євробачення від Maneskin: справжні Трініті і Нео з "Матриці"

Знай.ua писав, переможець Євробачення став кумиром мільйонів за 2 тижні: найепатажніші знімки соліста Måneskin