Українська акторка, гумористка і резидентка "Жіночого кварталу" Ольга Жуковцова порадувала своїх шанувальників новою публікацією, в якій дівчина радіє "дорослішанню". Ольга розповіла що потрібно обов'язково зробити, коли "мама не налаяє".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Жуковцової в мережі Instagram.

Публікація Ольги Жуковцової, скріншот: Instagram
Публікація Ольги Жуковцової, скріншот: Instagram

"Я нещодавно дала собі слово побігати під дощем. Ну а що - це дитяча заборона, це топ-30 "що треба зробити, коли Мама вже не налаяє". І сьогодні мої мрії здійснились.

Дощ, вітер, тепла річка, холодні краплі вдаряють в голову і по плечах, а ти входиш в теплу річку, — тіло обволікає рідину річки, і тільки стопи ніг по черзі занурюються в прохолоду глибини, а перед очима - все те, що хочеться записати в пам'ять - краплі дощу вдаряються об хвилі, розлітаються на найдрібніші частинки і парою відлітають від води, і цей пар рухає вітер над водою по-своєму, і ти не сумніваєшся, що вітер живий.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

А теплі хвилі з холодними краплями дощу дружать, як ідеальні далекі родичі-зустрічаються і дякують рід за таку близькість... потім ми з @vitalii_rotar - моїм партнером по щастю в моменті, сиділи під липою і дивилися на дощ, вітер, річку і відчували себе володарями стихій, навіть більше - частиною цієї могутності, невід'ємною і вільною.", - пише Ольга.

Раніше повідомляли, білява зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес подражнила замерзлих українців фото з відпочинку.

Як повідомляв Знай.uа, Лера Товстолес потрясла сідницями з "Жіночим кварталом" в скромному бікіні.

Знай.uа писав, Ліля Ребрик показала свою кохану жінку: "Сумуватиму".