Юлія Бельченко порадувала шанувальників фотографією з вертольота.

Реаліті-шоу" Холостяк-11 " далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 200 тисяч осіб.

Нещодавно вона продемонструвала фотографію з вертольота. Дівчина постала в білій сукні з чорною крапкою, а також одягла навушники з мікрофоном, які використовують пілоти для радіопереговорів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Х'юстон, прийом!",- жартівливо написала вона.

Свято для дівчини влаштував її знайомий Дмитро Шевчук. Хлопця давно підозрюють у романі з красунею, проте сама дівчина не робить подібний заяв і афішує його як друга.

Юлечка, ви з Дімою представники тієї частини молоді України спостерігаючи за якими ще жевріє надія на щасливе майбутнє. Щасливого вам польоту у всіх ваших починаннях❤️"; " Юль, там в повітрі не заколисує???"; "Такий же класний сюрприз Діма для тебе організував! Я за тебе дуже рада, що у тебе такий друг: на все готовий, Тільки б ти посміхалася! Вітаю з Днем Молоді
, - пишуть шанувальники.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.