1000 грн на м'ясо і 700 на хліб: на які продукти українці витрачають найбільше грошей

Стало відомо, скільки українці в середньому витрачають на продукти харчування в місяць.

Дані з'явилися в Державній службі статистики України.

Так, загальні грошові витрати одного домогосподарства в середньому становлять 9390,58 грн / міс, при цьому з них на споживчі грошові витрати йде 8567,78 гривень, на неспоживчі витрати - 822,80 гривень.

А ось одне домогосподарство в середньому витрачає на продукти харчування 4186,45 грн/міс.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Супермаркет, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Супермаркет, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Мінімальна пенсія 3500 гривень: у Мінсоцполітиці назвали коли і хто отримає оновлені виплати

Мінімальна пенсія на рівні 3500 гривень могла б бути введена в Україні з березня 2022 року. Глава Міністерства соціальної політики Марина Лазебна розповіла українським журналістам, що нововведення можуть стосуватися пенсіонерів віком від 75 років зі стажем 30-35 років.

"Я вже колись і президенту ходила говорила, що краще було б зробити для людей з 75 років, у кого є стаж 30-35 років, мінімальну гарантію в 3 500 Так, є людина, у кого 74 роки і 9 місяців. Йому буде трішечки менше", - розповіла міністр.

Відвідувачка українського бару потрапила в серйозний конфлікт з охороною: "Ця сюди не зайде"

Жінка розповіла про конфлікт у київському барі та зібрала безліч позитивних коментарів.

Анастасія Багаліка опублікувала на своїй Фейсбук-сторінці пост, в якому розповіла про свій негативний досвід перебування в барі "хвильової" на Подолі. Дівчина відпочивала на території цього закладу, як раптом їй написала СМС подруга зі скаргами, що охорона відмовляється її пускати. Анастасія спробувала з'ясувати, що сталося і наступні події її шокували.

Максим Галкін показав, як Алла Пугачова помолодшала відразу на десятки років: на танцполі, піднімаючи сукню

Зовсім недавно, 18 червня 2021 року, російський гуморист святкував своє 45-річчя в колі ста гостей, включаючи Настю Івлєєву, Йосипа Пригожина з Валерією, Христини Орбакайте, Лайми Вайкуле та інших.

А зараз Максим Галкін опублікував неймовірний знімок своєї дружини, Алли Пугачової, поки та перебувала на танцполі і відривалася в свої 72 роки. Виконавиця посміхається і дивиться кудись убік, поки піднімає трохи плаття під час танцю.

Не добіг 200 метрів і помер на місці: на Львівському напівмарафоні пішов з життя 23-річний українець

27 червня 2021 року, в неділю відбувся напівмарафон у Львові, в ході якого помер один з його учасників.

Про це особисто повідомив міський голова Андрій Садовий, на своїй сторінці в Telegram. Йдеться про 23-річного хлопця. Юний українець не добіг до фінішу всього 200 метрів. Мер міста висловив глибокі співчуття його рідним і близьким.