За останні кілька місяців доволі почастішали скарги українців на сервіс одного з найбільших державних банків країни "Ощадбанк". Не секрет, що тут переважна кількість громадян отримують свої законні пенсії та соціальні виплати.

Цього разу пенсіонерка поскаржилася, що в банку доводиться втрачати довгі години і дні на очікування простих і вже звичних послуг. Справа в тому, що у персоналу в електронних гаджетах, в програмах, не працювали кнопки "перевипуску".

Про це стало відомо завдяки новому зверненню клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у спеціальному розділі для відгуків.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

"Перевипустили пенсійну карту в цьому недобанку. Пишу не відразу після цієї радісної події, я зробила паузу, щоб охолонути. Ну що вам сказати - кнопочка "замовити перевипуск карти" у дівчини не працювала 40 хвилин. Наскільки я бачила через плече — там є кілька різних інтерфейсів, дублюючих частково один одного, так ось один з них глючив.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Коли прийшли через днів 10 - нам 50 хвилин не могли видати карту. Тому що... барабанний дріб ... не працювала кнопочка "роздрукувати розписку". 50 хвилин потрібно, щоб натиснути кнопочку, Карл! Я що - прийшла відкрити депозит в монгольських тугриках? Звідки такі труднощі? Ми не закрили пенсійну картку, як збиралися, тому що це вимагало трьох відвідувань:

1) Відкрити карту в Приваті

2) Коли Пенсійний фонд точно надішле першу пенсію на Приват — тоді йти закривати карту в Ощад. І заодно дати запит, щоб забрати накопичення пенсійні (близько 23 тис. з каси).

3) За словами співробітників, якщо вони не збрехали — потрібно чекати поки Київ дозволить зняти свої ж гроші. Тобто їх можна зняти в той же день через кілька годин (або поїхати додому, або сидіти кілька годин чекати у відділенні, поки прийде цей дозвіл з Києва).", - пише клієнтка.

Відгук клієнта Ощадбанку, скріншот: Minfin
Відгук клієнта Ощадбанку, скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, за "скинь на карту" - штраф 85 тисяч гривень: клієнтам ПриватБанку, Ощадбанку та Monobank податкова пригрозила покаранням.

Як повідомляв Знай.uа, українець з карткою "Ощадбанку" потрапив у заручники через пільги: "Не можу звалити...".

Знай.uа писав, Ощадбанк змінив правила без попередження, Українка розповіла про втрачені гроші: "Будьте обережні".