Відомий український співак, зять Народної артистки України Ніни Матвієнко, чоловік співачки Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян, який дуже любить побігати вулицями Києва, продовжує ділитися зі своїми шанувальниками мальовничими локаціями для відпочинку.

Цього разу Арсен вирішив показати шанувальникам, де в Карпатах можна зайнятися прогулянкою на велосипедах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

"Даруємо, ще нову локацію. Разом з vip-персонами", -коротко підписав публікацію Арсен Мірзоян і додав кілька тегів, які говорять про те, що він відпочиває в Івано-Франківській області, біля Яремче.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

Співак, схоже, зробив перерву на ці літні дні і поїхав подалі від спекотної української столиці. Можливо, що на фотографії з ним також його син від першого шлюбу, який прийняв естафету і сів за кермо гірського велосипеда. На обличчях всіх учасників прогулянки сяють посмішки. Видно, що хлопці задоволені таким проведенням часу.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Тоня Матвієнко поділилася відео з риболовлі - співачці вдалося зловити здоровенного сома, якого її підписники благали відпустити назад у воду. Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян за час відпочинку встигли відвідати кілька гірських водоспадів, а також піднятися на гору. Загалом, їх відпустка виглядала досить спокійною.

Раніше повідомляли, дружина Мірзояна Тоня Матвієнко показала животик на 4 місяці вагітності: "Приховували".

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян привів у захват своїх шанувальників: "Дякуємо".

Знай.uа писав, друг Тоні Матвієнко Скорпіон заговорив про поцілунки - Мірзояну насторожитися.