У Скадовську Херсонської області на пляжі власники коня перефарбували тварину в зебру і вивели до людей на палюче сонце.

Сумнівний "бізнес" організували місцеві жителі. У соцмережах люди обурюються даним фактом, а також активно критикують такий вид заробітку.

"Перефарбували коня в зебру - підприємливі ділки в Скадовську. Відпочиваючі повідомляють, що тварина в спеку катає всіх бажаючих", - йдеться в Telegram-каналі "Ху*вий Херсон".

На опублікованих фото видно, що на коні катають бажаючих по березі моря. Тварину настільки реалістично змінили, що деякі навіть засумнівалися в тому, чи не справжня це зебра.

У коментарях користувачі соцмережі зазначають, що господарі коня знущаються над твариною: "Не можу зрозуміти хто тут тварина а хто людина", "Нехай на своїх горбах катають людей", "Бідолаха, їй напевно дуже спекотно:("

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Мікеле Морроне пограв м'язами на морському березі: "Сіль на моєму тілі...". Цього разу він показав, як відпочиває на морі.

Як повідомляв Знай.uа, українські курорти заповнили слизькі "монстри", купуватися в морі не вийде. На українських морях помічено безліч медуз.

Також портал Знай.uа писав, що українці масово рвонули в Одесу, пробка розтягнулася на кілометри: "Їдуть у водоростях купатися". Через величезну кількість бажаючих відпочити біля Чорного моря, пробки під Одесою розтягнулися на кілометри.