Священик ПЦУ під час виступу назвав московських попів "ла*ном": "Слава Україні"

На Дніпропетровщині священик ПЦУ голосно висловився у бік тих, хто ходить до "конкурентів" в УПЦ Московського патріархату. Скандальне відео опублікували в телеграм-каналі "Perepichka News".

Церква, фото: Пцу Facebook
Церква, фото: Пцу Facebook

Матч Україна - Швеція: що прогнозують нашій збірній на Євро-2020

Завдяки вирішальній грі Швеції та Польщі, Україна вперше в історії пройшла в плей-офф чемпіонату Європи з футболу. Україна зіграє на полі проти Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020 у вівторок 29 червня, початок о 22:00 за київським часом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Андрій Ярмоленко, фото з Instagram
Андрій Ярмоленко, фото з Instagram

Володимиру Дантесу-33: Надя Дорофєєва зізналася, як ласкаво називає чоловіка вдома

28 червня чоловіку Наді Дорофєєвої, співаку Володимиру Дантесу виповнилося 33 роки. На честь радісної події Надя виставила зворушливий пост, написавши про коханого безліч теплих слів. Артистка нагадала, що разом пара вже 10 років, 6 з яких перебуває в шлюбі.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/

Крупи зберігають у мішках поруч з комахами, а холодильник не морозить: головні порушення в шкільних їдальнях

Як відомо, питання харчування дітей завжди стояло досить гостро в Україні. Цього разу в Держпродспоживслужбі розповіли про перевірки, які були проведені минулого року.

Їдальня, фото: скріншот з відео
Їдальня, фото: скріншот з відео

В Україні на шести трасах з'являться платні дороги: скільки коштуватиме комфорт

В Україні незабаром з'являться платні дороги. Вартість користування такими дорогами буде 77 гривень за 100 кілометрів. Інвесторам збираються передати відразу шість трас. Це Харків-Дніпро-Запоріжжя, Бориспіль-Полтава, Херсон-Миколаїв, Київ-Житомир-Рівне, Яготин-Ковель-Луцьк і Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв.

Траса / фото: Pixabay
Траса / фото: Pixabay