Юлія Бельченко порадувала шанувальників неймовірно відвертими фотографіями. Відповідний пост з'явився на її офіційній Instagram-сторінці.

Реаліті-шоу" Холостяк-11 " далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 200 тисяч осіб.

28 червня вона опублікувала фотографію, на якій вона постала в білому купальнику і кольорах. Забавно що свою геолокацію вона підписала "десь в твоїх мріях", а фотографії забезпечила цікавими міркуваннями.

Коли Вам подобається квітка, ви його зриваєте. Але якщо ви любите квітку, ви його поливаєте і доглядаєте за ним кожен день. Той, хто розуміє це, розуміє життя
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Передплатники почали активно коментувати пост Юлії "зайчика".

Яка незвичайна красуня. Без вульгарності"; " Юленька ти неймовірна 😍 😍 😍 яка ж ти красива, жіночна, ніжна! Дуже красива❤"; " я вже хочу нові вогняні фото
, - пишуть вони.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.