Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і займається вихованням трьох дітей.

Цього разу 34-річна зірка розмістила в своїх Insta Stories досить відверті ролики, на яких вона постала у відкритому білому купальнику біля басейну.

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

Таким чином Анастасія вперше продемонструвала тіло після пологів. Як відомо, співачка народила сина Луку 25 березня 2021 року. З тих пір вона зосередилася на сім'ї та домі.

"Ризикнула через три місяці після пологів надягнути купальник. Таку ви мене не бачили", - зазначила Приходько.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Анастасія Приходько, скріншот з Insta Stories

Анастасія Приходько, скріншот з Insta Stories

Анастасія Приходько, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Анастасія Приходько погодувала дитину грудьми на камеру і зізналася, що все життя любила ходити без косметики на обличчі.

Нагадаємо, Анастасія Приходько показала життя багатодітної матусі одним фото: запарилася з борщем. Співачка похвалилася кулінарним талантом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Приходько розповіла про важкі випробування долі: "Багато поганого і страшного".

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько зізналася, якою була в 20 років: "Не подобаюся людям".