Одні з найпопулярніших українських акторів, гумористи, резиденти студії "Квартал 95" разом побажали національній збірній України з футболу перемоги. Відомо, що у вівторок, 29 червня, наші хлопці зіграють відповідальний матч 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією. А ось вболівальники вже у всю збирають "40-мільйонну" армію для підтримки.

Спеціально для загострення пристрастей одним з тих, хто особисто звернувся до збірної, став Олександр Пікалов на своєму байку і в патріотичній шкірянці, заявив: "Віримо в Україну. Україно, вперед!!!".

Про це стало відомо завдяки новій публікації "Студії Квартал 95" в мережі Instagram.

Публікація студії "Квартал95", скріншот: Instagram
Публікація студії "Квартал95", скріншот: Instagram

"Віримо і підтримуємо сьогодні наших хлопців у матчі зі Швецією. Вболіваємо всій Україні і бажаємо перемоги! Ми з вами!", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також варто нагадати, що колишній лідер Студії "Квартал 95" і чинний Президент України Володимир Зеленський записав звернення до гравців національної збірної України з футболу, яка у вівторок, 29 червня, зіграє в 1/8 фіналу Євро-2020.

Зеленський вирішив зібрати 40 мільйонів уболівальників, які стежитимуть за грою і підтримуватимуть всім серцем наших хлопців.

Раніше повідомляли, Олександр Пікалов з "Кварталу 95" показав великий і червоний: "Займаюся х*нею".

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Дорофєєвої Дантес заговорив мовою Кошового з кварталу: "Ну шо, бродяги".

Знай.uа писав, Анатоліч зізнався, що їздив у відпустку з Оленою Зеленською: "Було кльово".