Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився з багатотисячною аудиторією новим роликом в Insta Stories, на якому він з'явився у величезному сейфі банку з купою купюр у руках.

Так, коханий акторки Ксенії Мішиної вирішив розіграти подарунок 25 підписникам, яких вибере випадковим чином вже в середу, 30 червня. Умови конкурсу Еллерт також пояснив у ролику.

"Ви знаєте, що робити. Мої підписки – ваші підписки. Всього буде 25 переможців, але гроші я роздавати прямо завтра. Тому під конкурсним постом напиши будь-який коментар і кількість коментарів не обмежена. Завтра напишу слово "стоп" і перший виграє 1000 гривень", - сказав на відео Еллерт.

Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories

Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories

Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Мішина з Еллертом показали справжнє кохання: задерли голі ноги вгору на тлі гір.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася важливими змінами в житті: "Взяла на себе відповідальність". 32-річна акторка розповіла, що минулий рік присвятила собі і змінам в житті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт зробив ризикований трюк за кермом заради "Холостячки" Мішиної: "Без рук можеш?" Коханий "Холостячки" проспорив їй і випив в автомобілі мінеральну воду за допомогою ніг.

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Мішина випросила цінну річ у подруги: замість шуби Еллерта. Акторка поділилася з шанувальниками смішним роликом, на якому вона жартує з подругою.