Відомий російський телеведучий Дмитро Шепелєв розповів про захоплення старшого сина, у якого був графік настільки щільний, що не залишалося чи часу на погуляти.

Про це він написав свій новий пост на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що в графіку Платона була і школа, І тренування з тенісу, і уроки фортепіано, російська, література, скейт і гітара на вихідних. Все тому що, на думку Дмитра Шепелєва, дитина повинна бути постійно чимось зайнятий, і він в цьому плані непохитний.

Днями хлопчик заявив, що кидає всі заняття, крім гітари, так як він вирішив, що планує стати в майбутньому рок-зіркою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Зізнаюся, спочатку я сильно засмутився, особливо через теніс - мені дуже хотілося, щоб у нас було спільне захоплення. Ну, не змушувати ж його. Але минуло кілька днів і зараз я дивлюся на подію по-іншому. Дитина знає, чого він хоче-що може бути краще. Радіти потрібно " - пише в публікації Дмитро Шепелєв.

Тепер чоловікові цікаво, люди, які домоглися висот в будь-якій професії з самого дитинства, невже їм не хотілося зайнятися чимось іншим, або ж пограти з ляльками або машинками. Чи повинні батьки змушувати малюків щось робити.

Нагадаємо, що Платону зараз 8 років, і народився він у шлюбі Дмитра Шепелєва з Жанною Фріске, яка, на жаль через кілька років померла від онкології.

Нагадаємо, раніше Вдівець Фріске Шепелєв в шортах вибачився перед фанатами: "+31 - як на Мальдівах"

Як повідомляє портал Знай.uа Дмитро Шепелєв підтримав спійманого на зраді дружині Білла Гейтса: "це огидно"

Також Знай.uа писав, що Шепелєв зізнався ,що шлюб тріщить по швах після народження малюка: "не знаходять розуміння"