Одна з найвідоміших учасниць 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Юлія "Зайка" вирішила розповісти шанувальникам про свій звичайний ранок. Які ритуали проводить дівчина, щоб добре прокинутися.

Про це вона розповіла в новому пості на сторінці в соціальній мережі Instagram, при цьому опублікувавши фото з тематичної фотосесії.

Юлія Бельченко каже, що перша година після того, як людина прокинулася, має велике значення, так як від цього залежить, як ви проведете день далі.

Спочатку вона вибирає прикольну музику, яка створить настрій, і починає пити воду. Далі, що теж важливо - потрібно погодувати кота і зробити легку зарядку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Юля "Зайка" зізнається, що найчастіше вона просто смикається під музику, яку підібрала заздалегідь.

"Сніданок обов'язково. Кожен день це гречка/вівсянка, 2-3 перепелиних і варене мяско або сосисончик, сирок, помідорчик. Чищу зуби лівою рукою, щоб прокинувся мозок. Іноді допомагає.. Контрастний душ, частіше просто стою під окропом. Заправляю ліжко " - пише дівчина.

Далі обов'язково йде 20 хвилин читання або розумної статті, які найчастіше дівчина замінює різними роликами в YouTube, і тільки після цього вона приступає до роботи.

Не можна не відзначити фотосесію, яка була проведена не так давно. Там ніби показана ранкова рутина дівчини. Вона в легкому халатику яскравого кольору, на волоссі бігуді, і в цей час вона лежить розслабляється у ванній, яка наповнена повітряними кульками. Вийшло досить атмосферно.

Нагадаємо, Юля "Зайка" дала поради дівчатам-де проводити побачення і чи йти на " Холостяк": "Кладовище"

Як повідомляв Знай.ua, " зрадник, що страждає від комплексів": улюблена "Холостяка" Заливако раптово розкрила проблеми Михайла

Знай.ua писав, Юля "Зайка" зізналася, чи вільне її серце після фіналу " Холостяка": "Прийшов у формі"