29 червня збірна України з футболу, під керівництвом Андрія Шевченка, перемогла збірну Швеції з рахунком 2:1. У зв'язку з цим українці згадали пісню про тренера збірної України, яку виконав легендарний музикант Кузьма Скрябін.

На сторінці присвяченій групі "Скрябін" у соцмережі Facebook залишили посилання на відео з виступу групи з піснею під назвою "Андрій Шевченко".

Публікація групи Скрябін: Facebook
Публікація групи Скрябін: Facebook
Публікація групи Скрябін: Facebook

На відео можна побачити фрагмент виступу групи "Скрябін" в Донецьку з піснею під назвою "Андрій Шевченко" присвяченою легендарному українському гравцеві і нинішньому тренеру збірної України з футболу.

У тексті пісні музиканти відгукуються про Андрія Шевченка, як про гідність України та гравця, заслуги якого цінують навіть у Європі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Прийміть нас до себе в Європу! Ну хіба Чорнобиль є в нас, а в вас ше нє, але зате в нас є ... Андрій Шевченко" - співається в пісні.

Нагадаємо, що українець з росіянином "побраталися" на Євро-2020: футбол понад усе

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський, Вацко і Беленюк зворушливо привітали збірну України після перемоги над Швецією: "Вболівали за вас всією душею"

Також, "Знай.uа" писав, що Україна вирвала перемогу у Швеції з рахунком 2:1-найяскравіші моменти матчу