Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, публікуючи яскраві фото і відео.

Як відомо, нещодавно 33-річна виконавиця презентувала новий альбом "Червоне вино" і кліп на пісню з однойменною назвою, яким інтригувала довгий час. Тепер Каменських готується до концерту, який відбудеться 1 липня в Києві.

Співачка опублікувала в соцмережі відео, на якому видно, як проходить одна з репетицій. У кадрі зображена вся команда Насті.

"Київ, готові запалити вже завтра зі мною? 🤩 Я дуже на вас чекаю! Улюблені пісні, мої гарячі дівчатка та їхні пристрасні танці, нереально талановиті та віртуозні музиканти 🎶 Ми з командою подаруємо вам максимум незабутніх емоцій! 🥰 Буде 🔥", - зазначила Каменських.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Бажаю вам успішного концерту 🔥🔥🔥🔥", "За Тінкою повторюєте? 🧐😄", "Успішного виступу! 🔥 заряду енергії, емоцій! 🥰" - написали коментатори.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських зізналася, що вірить у містичні знаки: "Ось він!"

Нагадаємо, Настя Каменських вразила зізнанням про їх з Потапом стосунки: "Дуже не вистачає".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських грайливо розстебнула гудзики в салатовому міні: "Природна, без ботокса".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських розповіла, як розважається з Потапом на гастролях: "Можу по 5-6 годин".