Подивіться на цю красиву Українку і запам'ятайте, що такі, як вона - прекрасні і тендітні - охороняють нашу землю від окупантів. У 2018 році старший солдат Ольга Бенда виборола перше місце у фотоконкурсі "Miss Military Fantasy", в якому 124 жінки-військові Збройних сил України (ЗСУ) змагалися за звання найкрасивішої.

Про історію Ольги стало відомо завдяки новій публікації "Ukrainian People Magazine" в мережі Facebook.

Ольга Бенда, фото: Facebook
Ольга Бенда, фото: Facebook

Ольга працювала кухарем у 72-й бригаді імені Чорних Запорожців. У 2017 році вона перебувала на передових позиціях сил АТО в районі Авдіївки. Там дівчина потрапила під ворожий обстріл і їй пошкодило ногу, яку довелося ампутувати.

"До поранення захоплювалася кулінарією, легкою атлетикою, волейболом. Після поранення з'явилися нові захоплення - вишивка, плетіння бісером. Також багато часу приділяю вихованню сина", - розповіла Ольга журналістам.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Незважаючи на серйозне поранення, Ольга змогла повернутися до нормального життя. Коли її самопочуття покращилося, вона знову поїхала в АТО.

Ольга Бенда, фото: Facebook
Ольга Бенда, фото: Facebook

"Пішла б я служити в армію, знаючи, що так трапиться так, без сумніву. Нехай я втратила ногу на фронті, але зате багато знайшла: зустріла коханого (гранатометник 72-ї бригади Олександр Бенда), вірного чоловіка і вірних друзів-побратимів. Знаєте, військове братство - це щось особливе, дуже міцне. У мирному житті таких стосунків, напевно, не існує", — сказала вона.

Ольга Бенда, фото: Facebook
Ольга Бенда, фото: Facebook

Уточнюється, що після поранення дівчина вирішила отримати вищу освіту і тепер навчається на другому курсі Одеської національної академії зв'язку. Одночасно з цим працює в столичному військкоматі.

"Я дуже сподіваюся, що з часом повернуся до спорту. Моя мрія - гідно представити Україну в наступних "Іграх нескорених"(Invictus Games). Моє гасло - "ніколи не здавайся", — запевнила дівчина.

Раніше повідомляли, такий молодий, а вже командир: українець з позивним "Верес" згадав, як пройшов шлях від навчання до бою.

Як повідомляв Знай.uа, "Чорний Запорожець" Дмитро на Донбасі 4 роки і повертатися не хоче: з фронту піде тільки з перемогою.

Знай.uа писав, на Донбасі воїн ЗСУ помер після обстрілу: путінські окупанти не соромляться порушувати з самого ранку.