Відома письменниця і захисниця української мови Лариса Ніцой розповіла, чому варто підтримувати групу Go_A на Євробаченні цього року.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Facebook.

Відомо, що сьогодні, 22 травня, пройде гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення, в якому виступить і український гурт Go_A з піснею "Шум". Письменниця Лариса Ніцой зазначила, що кожен українець просто зобов'язаний підтримати своїх родичів і зазначила, що не потерпить хоча б одного голосу від української делегації Росії.

"Так от, всі, хто сьогодні в Україні дасть країні, яка воює проти нас, яка відібрала у нас мирне життя, хоч один бал, і про ці бали оголосять на весь світ – тому зведе пальці і не попустить. Пам’ятайте про це, українці", - написала Ніцой.

Go_A, скріншот з відео
Go_A, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Жінка також зазначила, що на сьогоднішній день вже припинилися розмови про те, що виступ групи Go_A є якимось не таким, про що раніше писали в мережі. Лариса Ніцой заявила, що номер є незвичайним, крутим, від нього фанатіють іноземці і так далі, проте не тому ми повинні вболівати за музикантів.

"І з яким би місцем не повернулася в Україну Катруся Павленко зі своїм колективом – ми їм усі скажемо, як ми їх любимо! Ми не скажемо їм жодного кривого слова. Натомість ми скажемо, як ми всі ними пишаємося! ...Ми всі крутяки. І виконавці наші крутяки. І ми всі горою один за одного!",- заявила Лариса Ніцой.

На закінчення письменниця нагадала, що Україна є єдиною країною на Євробаченні, яка щорічно проходить у фінал, що є ще одним приводом для гордості.

Пост Лариси Ніцой в Facebook / скріншот
Пост Лариси Ніцой в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що син Лариси Ніцой "здав" мамі викладача, який не знає української мови.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лариса Ніцой знову висловилася на тему української мови, а точніше, про її носії.

Також Знай.uа писав, що захисниця мови Ніцой показала, що таке "тотальна українізація": "Козацькі чебуреки?".