Відома українська співачка, переможниця шоу "Маска", тепер і нова "Холостячка" Злата Огневич, любить радувати фанатів різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч шанувальників.

Вже цієї осені відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала Злата Огневич.

А поки зйомки шоу тривають співачка продовжує радувати шанувальників новими фото на своїй сторінці в Instagram.

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Цього разу красуня постала перед шанувальниками у відвертому кроп-топі кольору фуксії, білих штанях із завищеною талією і в джинсівці. Образ доповнила стильна бандана і декоративний пояс з ланцюга.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

"Доброго ранку!
Жила була одна дівчинка і одного разу вона.... перестала боятися )) 💋", - підписала серію знімків артистка.

"Душа радіє за цю дівчинку.У неї все добре, але ж буде ще краще😉 💓 💓 🙌 😎", " доброго ранку Злата! 🌷 ", "Це круто🔥 🔥 🔥 🔥!!!!! Яка витончена фігура, браво!", "Бояться демонструвати своє тіло?", "І почали боятися всі інші 😂", " Ви неперевершено красиві❤️", " Перестала бояться ...це свобода️️💕", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Злата Огневич заінтригувала чоловіків перед стартом "Холостяка": "цілий Всесвіт"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Злата Огневич надихнула збірну України глибоким декольте: "разом до перемоги"

Також «Знай.иа " писав, що Холостячка Злата Огневич перетворилася на справжню пацанку: ніяких глибоких декольте і коротких спідниць