Катерина Осадча – популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова, яка скоро народить від нього другу дитину, часто радує аудиторію цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу Катерина розмістила фото в яскравому літньому образі, вона позує в повітряній рожевій сукні, і з щасливою посмішкою на обличчі. На тлі зачаровує пейзаж озера, на якому майбутня мама відпочиває зі своєю сім'єю – чоловіком і сином Іваном.

"Один місяць літа позаду, але попереду ще цілих 2 :) - 62 дні літа :) у мене це літо особливе, не все можу робити, що звикла, наприклад, цього літа велосипед з гаража не виїжджає 😅 а ще спеку відчуваю сильніше і кондиціонер мій кращий друг 😂", - повідомляє Катерина.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, як Юрій Горбунов розважається без вагітної Каті Осадчої: "Відпочинок на воді!"

Нагадаємо, Юрій Горбунов "втік" від вагітної Каті Осадчої заради паперу: "Купіть, не пошкодуєте". Нещодавно подружжя відпочивало в Одесі, фотографувалося біля безлічі визначних пам'яток і заходило в популярні заклади.

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов і вагітна Осадча втекли з знемагаючого від спеки Києва: дивне місце.

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча засумувала за минулим: без Горбунова і вагітного живота. Ведуча вирішила повернутися в минуле і згадати сонячний відпочинок.