Популярна українська фотограф і експерт шоу "Супер топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників в Instagram кадрами з особистого і творчого життя.

Цього разу 32-річна знаменитість опублікувала в Insta Stories моменти зі спільної дружньої вечірки в кубинському стилі, яку організувала Оля Полякова на своїй дачі під Києвом, на честь 59-річчя чоловіка – Вадима Буряковського.

скріншот з Insta Stories

До речі, також на заході була присутня відома акторка і модель Даша Астаф'єва, яка танцювала під хіти своєї подруги.

Варто зазначити, що всіх гостей супроводжували на яхті, так як будинок знаходиться практично посеред Дніпра.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Вечірка Олі Полякової, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що Соня Плакидюк у чорно-білому монокіні підкорила нескінченними ніжками: "Сама вишуканість". Зірка приміряла чорно-біле монокіні на блискавці, грайливо розстебнувши її в зоні декольте.

Нагадаємо, Соня Плакидюк у молочному монокіні подражнила фігурою біля басейну: "Цукрова булочка". Плакидюк з'явилася перед камерою в молочному монокіні з відкритим плечем, доповнивши пляжний образ козирком чорного кольору і сонцезахисними окулярами.

Як повідомляв Знай.uа, Соня Плакидюк і Даша Астаф'єва зізналися, як їм жити разом: "Як дві кішечки".

Також портал Знай.uа писав, що Соня Плакидюк зі СТМПУ взялася за чоловіка вагітної Осадчої, тепер і він вміє.