Російська співачка, телеведуча, акторка і дружина популярного співака Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва, відома багатьом завдяки участі в українському жіночому поп-колективі "ВІА Гра" з 2004 по 2013 роки, останнім часом стало активною користувачкою Instagram, де продовжує радувати своїх шанувальників.

Цього разу артистка опублікувала в соцмережі іронічне відео, яке описує їх спільне життя з Валерієм, після народження довгоочікуваної доньки – Агати. Недосип, відсутність вільного часу та інші супутні явища цього прекрасного періоду буття вони продемонстрували своїм підписникам у кадрі.

"Коли ти батько немовляти, то особливо цінуєш кожну вільну хвилину 👸🏼💆🏼😂❤️", - заявила Альбіна.

Шанувальники подружньої пари всіляко підтримують батьків.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Гумористи! Ці батьки немовляти! 😂😂😂😍👏🙌", "Живу так вже 10 років 😜🤣😂👍🤩😂", "Найголовніше, не заснути на концертах 👌", - зазначають підписники.

скріншот коментарів з Instagram

Нагадаємо, що Джанабаєва і Меладзе вразили зовнішнім виглядом після народження доньки: "Ночі безсонні".

Як повідомляв Знай.uа, Валерій Меладзе став багатодітним татком: Джанабаєва народила йому третю дитину.

Також портал Знай.uа писав, що Валерій Меладзе злякав виглядом Джанабаєвої з синцями під очима: "Три роки поспіль". Валерій Меладзе продовжує показувати будні дні з малятком на руках.