Аліна Гросу полонила пляжі Одеси привабливою фігурою в купальнику: "Бджілка нічого така"

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і вчилася в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила в сонячну Одесу, де у неї видався лише один вихідний, який Аліна вирішила провести, ніжачись на піщаному пляжі в один з спекотних літніх днів.

Віктор Павлік "збанкрутував" після пологів молодої дружини: "Продається"

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік часто радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч передплатників.

Артист розмістив в Insta Stories своє давнє фото в оточенні значної колекції гітар, одну з якої він тримає в руці, і повідомляє, що продає чорну красуню.

Віктор Павлік, скріншот: Youtube
Віктор Павлік, скріншот: Youtube

Археологи розкрили таємницю української "Зони 51": кам'яні плити та поховання

У Дніпровській області археологи розкопали курган з пірамід і Стоунхенджа. Про це повідомили в репортажі "Спецкор" на телеканалі "2+2".

У селі Новоолександрівка археологи закінчили розкопки кургану, який виявили не так давно. Всередині поховання вони знайшли тіло ймовірно важливої персони.

"Починали копати, череп стояв, потім раз - і сам провалився. Руки тонкі, він не працював фізично" - розповіли археологи.

Під Дніпром знайшли поховання, кадр з репортажу Спецкор: YouTube
Під Дніпром знайшли поховання, кадр з репортажу Спецкор: YouTube

Серед школярів набирає популярності новий челендж: порушують закон заради хайпа

Серед дітей з'явився новий безглуздий челендж-зняття ковпачків з ніпелів коліс автомобілів. Про це повідомили в репортажі "джедаї" на телеканалі "2+2".

Так, по всій Україні молодь знімає ковпачки з ніпелів на колесах автомобіля і хвалиться цим в соцмережах. При цьому малолітні злодії орудують не тільки поодинці, а й групами.

Подібне діти роблять заради популярності, адже вони масово діляться роликами в інтернеті, де хваляться своєю "здобиччю". Крім того деякі з них навіть записують відео з інструкціями, як "правильно" зняти ковпачки з коліс.

Школярі знімають ковпачки з коліс, кадр з репортажу джедаї: YouTube
Школярі знімають ковпачки з коліс, кадр з репортажу джедаї: YouTube

Рада "відправила" українців до Нью-Йорка: навіть літак не знадобиться

Постанову № 5081 "Про перейменування селища міського типу Новгородське Бахмутського району Донецької області" підтримав 301 народний депутат.

Перейменування 12-тисячного селища, яке входить до складу Торецької громади, ініціювали його жителі в 2016 році. Нью-Йорк - його історична назва. Про це повідомили на офіційному веб-порталі Верховної Ради України.

У пояснювальній записці зазначено, що Донецька обласна військово-цивільна адміністрація звернулася до Верховної Ради з поданням про перейменування Новгородського в Нью-Йорк.

Принцеса Діана "ожила" на своє 60-річчя: кадри, що викликають сльози

Принцеса Діана загинула в Парижі в автомобільній катастрофі 31 серпня 1997 року. Саме сьогодні, 1 липня, "королева сердець" відсвяткувала б своє 60-річчя.

Дівчина, яка дуже схожа на принцесу Діану, робить якісний косплей на її образи, а деякі наряди вражають стовідсотковим попаданням. На честь ювілею принцеси Ді, вона обіцяла анонсувати щось цікаве і незвичайне.

В результаті з'явилися косплеї на найвідоміші фотографії покійної матері принців Вільяма і Гаррі, на яких вона часто позує зі своїми дітьми.

Фото: instagram.com/wales.firefly
Фото: instagram.com/wales.firefly