Стало відомо про те, що помер народний артист СРСР, актор і режисер Микола Сліченко. Чоловікові було 86 років.

Смерть настала раптово, і про це відразу сповістили рідних і близьких, які перебували поруч. Чоловік хворів, і причиною смерті, по всій видимості, стало загострення захворювання легенів.

Микола Сліченко, фото: вільне джерело
Микола Сліченко, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що чоловік народився 27 грудня 1934 року, в місті Білгород. У родині у Миколи було ще три сестри і один брат. Як згадував сам чоловік, була цілком звичайна сім'я, у якої багато дітей. Зі своїми традиціями і звичаями.

Коли йому виповнилося сім років, то почалася Велика Вітчизняна війна, і прямо на очах у Миколи розстріляли його батька.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після закінчення війни вони сім'єю переїхали до Воронезької області, де працювали в колгоспі. У вільний час чоловік повністю присвячував себе музиці, і на різних святах виступав з танцями і народними піснями.

Свічка скорботи, фото: скріншот з відео
Свічка скорботи, фото: скріншот з відео

У 1951 році його прийняли в Московський музично-драматичний Циганський театр "Ромен", а ще через 20 років він закінчив Вищі режисерські курси в ГІТІСі.

На рахунку у артиста було більше шістдесяти ролей, і серед найпопулярніших можна виділити: "Весілля в Малинівці", "в дощ і сонце", "Військово-польовий романс".

Микола Сліченко, фото: вільне джерело
Микола Сліченко, фото: вільне джерело

У травні поточного року чоловіка госпіталізували в лікарню, де його відразу поклали в реанімацію. Справа в тому, що у нього сталося загострення захворювання легенів, що і можливо стало причиною смерті.

Стосовно дати прощання з актором немає поки що ніякої інформації.

Нагадаємо, легендарний режисер Жан Мельников помер на Великдень: "Найкращий тато...". Серце українського актора і режисера Жана Мельникова перестало битися у віці 84 років.

Як повідомляв "Знай.ua", помер великий астронавт Майкл Коллінз: облетів місяць поодинці і бачив її темну сторону

"Знай.ua" писав, померла легендарна спортсменка СРСР і триразова олімпійська чемпіонка.