У Дніпрі клієнту бургерної принесли чізбургер з сирим м'ясом.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в телеграм-каналі "Чорний список".

Так, чоловік вирішив підкріпитися і вибір припав на заклад "Grill Pub " в ТЦ Апполо. Отримавши своє замовлення клієнт зробив перший укус і зрозумів, що котлета всередині сира.

Дніпрянину пощастило і офіціант погодився поміняти сирий чізбургер на просмажений, хоча його ще довелося почекати.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Grill_Pub в ТЦ Апполо, на вул. Титова, 36. Принесли чізбургер з сирим м'ясом. Офіціант без проблем погодився обміняти сирий чізбургер на просмажений. Але задоволення від першого укусу не передати. До того ж довелося витратити час на очікування другого чізбургера", - йдеться в повідомленні.

"У нормальних бургерних зазвичай запитують ступінь прожарювання.. А тут самі вирішили, що прожарка мінімальна)", "спасибі р*гнув", "ну слава богу, що не з кров'ю)", "якщо це котлета зі свинини, то там одна прожарка😏", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Українці виявили голку в шашлику, купленому в супермаркеті: могли не вийти з-за столу. У Кременчуці на оптовій базі " МаркетОпт "не стежать за якістю своєї продукції, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших" сюрпризів " для покупців.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка поскаржилася на піцу з папером: "як свиням". Незадоволена клієнтка поскаржилася на столичну піцерію Pizza Point

Також «Знай.иа " писав, що Українцям продали шаурму з протухлим м'ясом: "Мало не..." У Запоріжжі в донерній постійним покупцям продали шаурму з протухлим м'ясом.