Вибух найбільшого нафтопереробного заводу "Петромідія" Румунії спровокував пожежу, в результаті якої загинув громадянин Неводарі і постраждало ще 5 осіб.

Відомо, що трагедія сталася близько полудня в 25 км на північ від Констанци. Очевидці і нічого не підозрюючі туристи зафіксували наслідки вибуху – високий стовп чорного диму.

вибух заводу в Румунії, фото з Telegram-каналу

вибух заводу в Румунії, фото з Telegram-каналу

"Вибух спровокував пожежу. Стовп чорного диму видно за 10 км. Мінімум 5 людей постраждали", - повідомляють в Telegram-каналі "Україна в шоці".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чоловік, якого оголосили зниклим безвісти, був знайдений мертвим. Ще чотири людини отримали поранення, один отримав опіки 45% тіла. Жителі сусідніх населених пунктів отримали повідомлення RO-Alert, щоб вони залишалися в своїх будинках і не відкривали вікна.", - написали в digi24.

фото вибуху заводу в Румунії, digi24

Раніше ми писали про те, що знаходять вибухівку навіть на городах: сапери попередили українців про приховану небезпеку, запам'ятайте ці правила.

Нагадаємо, що у столиці прогримів потужний вибух: метро в диму, люди задихаються.

Як повідомляв Знай.uа, багатоповерхівка завалилася, накривши завалами десятки людей: є загиблі.

Також портал Знай.uа писав, що хлопець з ножем накинувся на натовп перехожих, чорний день для країни – є загиблі та постраждалі.