Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. І зараз вона знову дивує кумедними двозначними фразочками. Наприклад, в Instagram Stories Юлія Бельченко виклала кілька відео, в ході яких розповідає про посилки, які були їй доставлені.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

У них безліч різноманітних речей і частина з них - джинси. "Зайка" розповіла, що їй прийшли чотири пари джинсів, проте жодні з них їй не підійшли.

"Мені ще джинси поприходили, чотири пари. Але мені ні одні не підійшли, тому що, в жопке туговато, в талії большевати. Це одвічна моя проблема, тому джинси купити майже нереально. І ушивати їх теж в талії нереально, тому що тоді не влізе дупа", - каже Юля "Зайка" в Stories.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories

"Я, до речі, раніше так продавала речі, які мені не підійшли, але їх вже не можна було купити в Zara. Було досить прибутково. Можу вам написати пости, до речі, як це робиться. Дуже прикольна тема, якщо ви, припустимо, студент або вам потрібен якийсь заробіток", - зізналася фіналістка "Холостяка".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Юля "Зайка" розповіла про побачення з чоловіком, після якого вирушила тусити з подругою: "Балувати себе потрібно"

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" стала українською Джолі після фіналу "Холостяка": Анна Богдан поза конкуренцією

Знай.ua писав, Юля "Зайка" з Холостяка ошелешила своїм меню і розкладом, Заливако "пронесло": "Мяско і сосисончик"