Наташа Корольова - 48-річна співачка частенько радує шанувальників всілякими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,4 мільйона чоловік.

Зараз виконавиця поділилася кумедним відео, на якому також присутній її спільний з Сергієм (Тарзаном) Глушко син Архип. Жінка опинилася з хлопцем в одному човні

Наташа Корольова і Тарзан фото: zharafest / Instagram
Наташа Корольова і Тарзан фото: zharafest / Instagram

"Вдалий чарт на @muztv ловіть цієї суботи о 10:35 Весела рибалка!!!🐠🐟🐠🐡🐟🦞🐠🦀 #літо #сім'я #наташакорольова", - пише Наташа Корольова в публікації.

У відео співачка сказала майже те ж саме, але на записі до неї приєднався і Архип.

"Друзі, дивіться "Вдалий чарт", вже цієї суботи. Весела рибалка, чекаємо вас. Ну а ми відпливаємо", - кажуть Наташа з сином, перебуваючи в човні.

"День провів з матір'ю і понеслася. І своїх справ немає, і дівчата немає, і робити їм нічого. Хтось Оре, а вони на човнику на риболовлю. Люди ау ... Вас-то яким боком це стосується. Дивіться за своїми дітьми. У деяких і на... посилають і нічого. Що ж вас так це зачіпає. Хороша добра іронічна зйомка. Самі веселитися і Вам настрій піднімають",- пише один з коментаторів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За кілька днів до цього Наташа Корольова опублікувала фотографію з Архипом, і величезною рибиною в руках.

"Ловись рибка велика і маленька !!! Сьогодні відмінний клювання !!! 👍", - пише испольнительница.

Нагадаємо, Наташа Корольова з Тарзаном показали, що таке "бомж-стайл": "Краще б мішки з целофану наділи"

Як повідомляв "Знай.ua", мама Наташі Корольової зізналася, чим її засмучує Тарзан: "Я помічаю..."

Знай.ua писав, Наташа Корольова розповіла про перший сексуальний досвід з Ігорем Ніколаєвим: "Це був удар"