Відомий український курорт Кирилівка на Азовському морі в 2021 році пропонує туристам масу варіантів відпустки на базах відпочинку, в готелях, пансіонатах, дитячих таборах і приватних секторах.

На пошуки житла у відпочиваючих не піде багато часу. Охочих туристів відпочити на сонячних берегах Азовського моря порадують доступні ціни і вдале розташування житла до узбережжя. Практично всі готелі і бази відпочинку знаходяться в пляжній зоні.

Найвищі ціни в Кирилівці - в липні і в першій половині серпня. Це період піку купального сезону. Чим ближче готелі або бази розташовані до моря, тим вище ціни. Готелі на першій лінії - найдорожчі варіанти для розміщення. Розцінки різних готелів за номер подобово вказані в межах від 400 грн до 3700 грн.

Море, фото Кирилівка.укр
Море, фото Кирилівка.укр

Селище Кирилівка знаходиться на півдні Запорізької області, в 65-ти км від Мелітополя і в 42 км від найближчої залізничної станції смт Якимівка.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше ми писали про те, що на українському курорті коня перетворили на зебру заради жорстокої забави: "Нехай на своїх горбах катають". Фантазія місцевих бізнесменів вражає українців.

Нагадаємо, що українські курорти захопили кусючі комахи-боротися марно: "Лети на небко, там твої дітки..."

Як повідомляв Знай.uа, оскаженіла акула підстрибнула і відкусила чоловікові п'яту: світ здригнувся від трагедії на воді.

Також портал Знай.uа писав, де відпочити влітку 2021: українці розриваються між Кирилівкою, Скадовськом та Одесою