Тренер шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook крутими публікаціями.

Цього разу зірковий тренер розмістила фото, на якому демонструє свою красиву і підтягнуту спину. Марина позує в рожевому спортивному костюмі з гумкою в руці.

У підписі до публікації вона дає рекомендації своїм підписникам.

"Три супер вправи для спини 🔥 Вам подобається красива підтягнута спина? Мені теж. Сьогодні розповім про декілька легких вправ для спини, які можна робити вдома в будь-який час. Відведення рук до сідниць. Це оптимальнеа і нескладна вправа на спину без інвентарю, яке опрацьовує найширші м'язи і благотворно впливає на зміцненні мускулатури плечей. Гіперекстензія лежачи на животі. Вправа сприяє корекції постави, випрямляє спину і розкриває грудний відділ хребта. Супермен. Елемент тренування спини в домашніх умовах є одним з найефективніших, задіює м'язи, що розгинають хребет, сідниці, задню стегнову поверхню, стабілізатори і дельти", - пише зірковий тренер.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська розсекретила свою пару, мережа в захваті: "Дарує прекрасну посмішку".

Нагадаємо, Марина Боржемська привітала найдорожчого чоловіка у своєму житті: "Люблю тебе".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марина Боржемська назвала продукти, які знищують наш мозок: їх їсть майже кожен.

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська закохала в себе українців, поки Узєлков розважається з новою дівчиною.