Відома українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,6 мільйонів чоловік.

Якось зовсім недавно знаменитість ділилася досить пікантними фотографіями, будучи в одному з водойм в жіночому, рибальському костюмі з латексу. Вона постала без штанів, демонструючи пишні форми.

Максим Єжов і Леся Нікітюк, фото: Instagram
Максим Єжов і Леся Нікітюк, фото: Instagram

А зараз Нікітюк виставила кілька знімків з повною зміною образу, будучи в легкій і короткій сукні з накрученим волоссям.
У підписі до публікації Леся уточнила, що дівчатам не варто себе накручувати, щоб бути щасливими. А потім побажала українцям гарних вихідних.

"Дівчата, хочете бути щасливими.... Не накручуйте себе😎 Всім хороших вихідних🛼", - пише Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

"Леся, як вам пасує така зачіска😍😍😍", "Сучасна Мальвіна😍", "Давненько стежу за тобою. Багато чого бачила і я не люблю писати коменти. Але на цьому фото ти реально крута. Дуже красива😍😍😍", "А ліфчик якийсь інший не можна було надіти?", "З кучеряхами просто бомбезно!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Камінська, Полякова, Нікітюк і Яма посперечалися, хто з них "страшненька подружка": "Буде Притула"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк так завелася, що ледь втримала груди: "Є нарешті все, що необхідно"

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако опустився перед Нікітюк на одне коліно: "Міша, я згодна"