Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. І зараз вона знову дивує кумедними двозначними фразочками.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Якщо вчора в Stories вона розповідала, як у неї буває в жопке туговато, а в талії завелике при пошуку джинсів потрібного розміру, то зараз Юля сфотографувалася з газетою, на якій зображена особисто.
"Зайка" зізналася, що видання "КП Україна" взяли у неї інтерв'ю, в ході якого фіналістка "Холостяка" відповіла на питання про виживання в жіночому колективі при зйомках, а також про те, чому не давала відсіч, чи є вона в Tinder, з ким і з якої причини перестала спілкуватися після проекту, як ставиться до Анни Богдан і Михайла Заливако, і чому не дивилася на нього на останньому пост-шоу.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

"Читайте і діліться своєю думкою, мені правда цікаво🤗", - пише Юля "Зайка" в публікації.

На одній з фотографій видно цитату фіналістки "Холостяка": "Дівчатка відчули мою натуру і почали нападати натовпом".
"А сенс на нього дивитися...", "Зізнаюся, коли дивилася шоу, навіть припустити не могла, наскільки ця дівчинка багатогранна, креативна і розумна. Молодець, так тримати дорога☺Живи в моменті і насолоджуйся відкритими після шоу горизонтами❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, Юля "Зайка" розсекретила проблему після фіналу "Холостяка": "У попці туговато"

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" розповіла про побачення з чоловіком, після якого вирушила тусити з подругою: "Балувати себе потрібно"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" стала українською Джолі після фіналу "Холостяка": Анна Богдан поза конкуренцією