Всесвітньо відома співачка Аріана Гранде зайнялася благодійністю. Вона віддала мільйон доларів для людей, яким потрібна психологічна допомога.

Більшість зірок шоу-бізнесу можуть собі дозволити розкішні вбрання, дорогі автомобілі, і найкращу нерухомість. Однак, все ж, не забувають вони і те, що їх багатство може врятувати комусь життя, тому, жертвують мільйони коштів на благодійність.

Прийом у психолога, скріншот: YouTube
Прийом у психолога, скріншот: YouTube

При цьому, не всі артисти говорять публічно про те, що зробили пожертви. Роблять це за них самі організації, коли дякують за надану підтримку і допомогу.

28-річна Аріана Гранде також не залишається осторонь від добрих справ, і востаннє кошти пішли в організацію BetterHelp. Мільйон доларів піде для людей, яким потрібна психологічна підтримка, але вони не можуть отримати її безкоштовно.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я дуже сподіваюся, що це буде важливою відправною точкою, і ви зможете приділити цьому місце у своєму житті і продовжити рухатися вперед! Зцілення не є лінійним або легким, але ви стоїте витрачених зусиль і часу, я обіцяю!"- сказала Аріані Гранде в своєму повідомленні.

Аріана Гранде
Аріана Гранде

Перший місяць для людини буде безкоштовним, однак, якщо він відчує, що терапія йде йому на користь, то він отримає 15% знижку на другий місяць. Аріана Гранде вважає, що вона не повинна бути доступна тільки обраним. Кожен бажаючий повинен мати право на її отримання.

Раніше повідомляли, кому можуть відмовити в субсидії і як вона нараховується: у Мінсоцполітики відповіли на популярні запитання.

Як повідомляв Знай.ua, сезон заробітчан: скільки платять за збір ягід в Україні та Польщі.

Знай.ua писав, допомога на витрати і виплати по лікуванню: українці вимагають додаткові пільги для людей з обмеженими можливостями.