Фронтмен гурту СКАЙ Олег Собчук ефектно завершив свій велотур з Тонею Матвієнко: "Аж не віриться"

Олег Сабчук розповів, що в рамках завершення Великої велоподорожі через всю Україну під назвою "Неалежний"у Луцьку відіграв концерт. Варто відзначити, що концерт відомого музиканта відбувся в замку Любарта.

"Спасибі друзям, що приїхали підтримати! Тоня Матвієнко Олександр Положинський. І звичайно ж Iurii Tyra за якісну організацію цього концерту і туру #НЕзалежнийвелотур взагалі",- написав Олег Собчук.

Укрзалізниця осоромилася через "великі дірки" і брудну білизну: "Зате у них премії по 500 тисяч"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Народний депутат Верховної Ради України від політичної сили "Слуга народу" Олександр Качура поскаржився на Укрзалізницю. Йому видали брудну і діряву білизну.

Політик вирішив не мовчати, а розібратися стосовно цього питання безпосередньо з підрядником, і тепер ініціює проведення засідання слідчої комісії.

Укрзалізниця, фото: Олександр Качура
Укрзалізниця, фото: Олександр Качура

Відпочинок в Кирилівці 2021: у скільки обійдеться бюджетний варіант відпустки на Азовському морі

Відомий український курорт Кирилівка на Азовському морі в 2021 році пропонує туристам масу варіантів відпустки на базах відпочинку, в готелях, пансіонатах, дитячих таборах і приватних секторах.

На пошуки житла у відпочиваючих не піде багато часу. Охочих туристів відпочити на сонячних берегах Азовського моря порадують доступні ціни і вдале розташування знімного житла до узбережжя. Практично всі готелі і бази відпочинку знаходяться в пляжній зоні.

Відпочинок в Кирилівці, кадр з відео
Відпочинок в Кирилівці, кадр з відео

Потужний зсув зійшов прямо на мирних жителів: грязьові потоки затягнули будинки, машини і людей

3 липня 2021 року, в японському місті Атамі пройшов потужний зсув, який потрапив на відео місцевих жителів в момент, коли зносив на своєму шляху все, включаючи стовпи електропередач, будинки і машини.

В результаті надзвичайної події (НП) мінімум двадцять чоловік числяться зниклими безвісти. Грязьові потоки в префектурі Сідзуока перетворили будови на купу уламків, а потік, що йшов з височини, кинувся вниз. Наразі відомо,що рятувальники продовжують пошуки зниклих та ліквідацію наслідків сходу зсуву. Але місцева влада запросила допомогу Сил самооборони Японії-армії.

Юлія Мендель пообіцяла скандал після випуску своєї книги: "Українці не звикли до такого"

Прес-секретар президента України Юлія Мендель готується випустити книгу про роботу з Володимиром Зеленським, де обіцяє оголити скандальні моменти.

В інтерв'ю "Сегодня" Юлія Мендель розповіла про свою книгу, зазначивши, що "ніхто від влади не редагує факти, які вона збирається розповісти". Вона додала, що українці не звикли до такої відвертості, тому її книга обіцяє стати скандально.

Юлія Мендель, фото: Instagram
Юлія Мендель, фото: Instagram