Вчора, 3 липня 2021 року, Україна грала проти Англії в 1/4 фіналу Євро-2020.

З нашою збірною в цей вечір "вийшли" на поле 40 мільйонів українців, включаючи як простих громадян, так і зірок шоу-бізнесу і навіть президента Володимира Зеленського, який перед кожним матчем (зі Швецією і Англією) зідзвонювався з футболістами, щоб наділити їх вірою.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

На жаль, українська збірна закінчила свою участь на нинішньому чемпіонаті Європи після поразки збірної Англії з рахунком 0:4. Голи у ворота нашої команди забили Гаррі Кейн, Гаррі Магуайр і Джордан Хендерсон на четвертій, п'ятдесятій, сорок шостій і 63 - відповідно. Кейн оформив дубль і був замінений у другому таймі.

Збірна України, кадр з відео: YouTube
Збірна України, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Більшість українців логічно прийняли таку поразку, підтримавши наших хлопців, щоб вони не засмучувалися, адже зуміли історично дійти до чвертьфіналу Євро. Одним з таких громадян виступив Володимир Зеленський, який написав у Twitter звернення до футболістів.

"Хлопці, ви довели, що вмієте битися нарівні з кращими, що маєте сталевий характер, вмієте надихати і об'єднувати навколо себе всю країну. Дякую за цей чемпіонат і впевнений, що далі - тільки краще! Обіймаю кожного з вас від усіх українців! Слава Україні!", - написав він.

Нагадаємо, Андрій Шевченко перед матчем Україна-Англія На Євро-2020 поставив на місце Ярмоленка: "Заткнутися"

Як повідомляв "Знай.ua", капітан збірної України Андрій Ярмоленко віддасть гроші з Євро-2020 на благодійність: "Давно визначився"

Знай.ua писав, катастрофічний провал збірної України в матчі з Англією на Євро-2020: дубль Кейна і розстріл Бущана