Катастрофічний провал збірної України в матчі з Англією на Євро-2020: дубль Кейна і розстріл Бущана

3 липня 2021 року о 22:00 збірна України продовжила творити свою історію на турнірі "Євро-2020" у матчі проти збірної Англії. За підсумком, матч завершився сухим розгромом збірної України 0:4.

Олексій Дурнєв, фото з instagram
Олексій Дурнєв, фото з instagram

Олексій Дурнєв зізнався, чи піде на популярне шоу "Холостяк"

Один з підписників Олексія Дурнєва поцікавився, чому він не йде на популярне шоу "Холостяк". При цьому зазначивши, що його участь у шоу могла б бути дуже кумедною. При цьому Дурнєв зазначив, що був би не проти пограти в подібне шоу.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Маша Кравець, Скрін, Instagram
Маша Кравець, Скрін, Instagram

Донька Олени Кравець з "Кварталу 95" "вбила" одним поглядом

Цього разу Маша Кравець виклала по-особливому ніжний знімок у променях сонця. Дівчина висловила радість, що їй вдалося "зловити" цю чудову мить і зафіксувати на камеру. Нагадаємо, що на сторінку Марії Кравець у соцмережі Instagram вже підписалося майже 15 тисяч читачів, які з цікавістю стежать за життям доньки зірки "Жіночого кварталу".

Пляж, фото: Знай.ua
Пляж, фото: Знай.ua

Більше половини українців не збираються їхати на відпочинок: навіть Кирилівку не подужають

48% українців планують проводити літній відпочинок за межами домівки. Відпочинок в Карпатах та інших місцях України обирають 18,8% українців. На другому місці за популярністю - відпочинок на дачах і в заміських будинках (11,3%). За кордоном планують відпочивати 9,2% опитаних. І це незважаючи на те, що зараз все більше країн почали відкривати свої кордони для туристів, і вже можна без проблем відправитися на Кіпр, в Албанію, Болгарію, Чорногорію, Грецію, Туреччину.

Тіна Кароль, фото з instagram
Тіна Кароль, фото з instagram

Тіна Кароль стала кращою в країні-агресорі за допомогою блогерів

Після виходу нового твору з кліпом під назвою "Скандал", користувачі помітили, що реклама її пісні з'явилася в Stories російської блогерки Анастасії Івлєєвої з "Орла і Решки". А зараз її альбом "Красиво" очолює раніше вказаний чарт, а сингл з однойменною назвою - в топах за переглядами на "Муз-ТВ".

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Курс валют 4 липня дозволить долару вирватися вперед, поки гривня приймає поразку

Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 2 липня, виріс на 3 копійки і тепер його вартість становить 27,41 грн. Курс євро, навпаки, впав у ціні на 11 копійок, тепер його вартість становить 32,41 грн.