Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

Зовсім недавно дівчина поставала в купальниках і ховалася під ковдрою, щоб розповісти українцям про те, навіщо ж все-таки вакцинувалася. Також Тетяна демонструвала, як вчить дівчат модельному мистецтву на першому для себе сезоні в Карпатах.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

Їй було весело, а іноді вона, судячи з фото і відео, могла зустрітися з засновницею табору - Аллою Костромічовою, з якою є хорошими подругами. Зараз Таня Брик знову опинилася в Карпатах, щоб продовжити навчати дівчат тому, що сама прекрасно освоїла.

"З початком нової зміни в Карпатах разом з models.camp", - пише модель у публікації.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

"Не розумію, як можна бути такою гарною 👿😍", "Шикарна😍❤️🔥", "Таняяя 😍😍😍😍", "Вогненно😍", "Красива яка❤️🔥", "Волосся клас🔥", "Вам йде така зачіска і колір волосся =)", "Краще професійних🔥😍😍😍", "Вау. Так змінилася в кращу сторону😍👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, переможниця СТМПУ Таня Брик зізналася в минулій хіміотерапії: "Я ще хочу продовжувати кар'єру"

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця СТМПУ Таня Брик поділилася шикарною заміною суші та ролів: швидко, смачно і корисно

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик мало не влаштувала бійку з Аллою Костромічовою: "Так довго чекала"