Вчора, 3 липня 2021 року, Україна грала проти Англії в 1/4 фіналу Євро-2020.

З нашою збірною в цей вечір "вийшли" на поле 40 мільйонів українців, включаючи як простих громадян, так і зірок шоу-бізнесу і навіть президента Володимира Зеленського, який перед кожним матчем зідзвонювався з футболістами, щоб наділити їх вірою. Команда під проводом Андрія Шевченка програла з рахунком 0:4, після голів Гаррі Кейна, Гаррі Магуайра і Джордана Хендерсона.

Андрій Ярмоленко, фото з Instagram
Андрій Ярмоленко, фото з Instagram

Українська збірна закінчила свою участь на нинішньому чемпіонаті Європи, а городяни, включаючи чиновників, президента Володимира Зеленського і зірок шоу-бізнесу, не впадають у відчай, радіючи тому, наскільки далеко взагалі зайшла наша команда на нинішньому турнірі.

Ситуацію прокоментував і нападник, капітан Андрій Ярмоленко. Він зазначив, що Англія заслужено виграла в цьому матчі. А їх швидкий м'яч, на четвертій хвилині, надломив українських футболістів, бо спочатку у них була стратегія і тактика, але все згодом зламалося. Андрій дуже пишається, що знаходиться в даному колективі, незважаючи на поразку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Збірна України, кадр з відео: YouTube
Збірна України, кадр з відео: YouTube

"Вважаю, що чвертьфінал - величезне досягнення. Вітаю вболівальників. Виступили добре. У деяких матчах могли зіграти краще, але я задоволений результатом. Ми затрималися довше, ніж Німеччина і Португалія. Зараз ми програли, але потрібно дивитися, кому програли. Однією з кращих команд світу", - зізнався Андрій Ярмоленко.

Збірна України, фото: GettyImages
Збірна України, фото: GettyImages

Нагадаємо, Володимир Зеленський "зачепився" за бійку і натхнення після програшу України на Євро-2020: "Ви довели"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Шевченко перед матчем Україна-Англія На Євро-2020 поставив на місце Ярмоленка: "Заткнутися"

Знай.ua писав, капітан збірної України Андрій Ярмоленко віддасть гроші з Євро-2020 на благодійність: "Давно визначився"