Іраклі Макацарія розчулив шанувальників фотографією з племінником. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий телеведучий, тренер програми" Зважені та щасливі "і зірка шоу" Холостяк-6 " Іраклі Макацарія зовсім недавно знайшов собі юною кохану. Обраницею Іраклі стала 19-річна грузинська модель Ліза.

Іраклі продовжує радувати багатотисячну армію своїх шанувальників новими кадрами з життя, зокрема на його офіційній сторінці в Instagram-сторінці 480 тисяч передплатників.

35-річна зірка не упускає можливості відпочити зі своїм племінником. Хлопчик народився на початку цього літа.

Зокрема чоловік опублікував фото, на якому тримає хлопчика на руках у басейні. У підписі до знімка він повідомив, що святкує з ним День незалежності США. Справа в тому, що хлопець народився в цій країні і має американське громадянство. При цьому саме фото зроблено в курортному селищі Чакві.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Сьогодні молодший відзначає день незалежності🇺 🇸❤️", - повідомив він.

Підписники жваво відгукнулися на даний знімок безліччю коментарів

"Вітаємо з молодшого Днем Незалежності!!!🇺🇸 "; "Які милі😍 😍 😍";" little American ", - повідомили вони.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина пішла в себе і знайшла свою місію: "Чистий кайф"

Як повідомляв "Знай.ua", поцілував руку і відвіз: кохана "Холостяка" Іраклі Макацарії сховалася з невідомим чоловіком

Знай.ua писав, Еллерт зробив Екстремальний подвиг заради" Холостячки " Мішиної: п'яти в дірочку