Едуард Канарян показав, як готує кукурудзу в диких умовах.

Зовсім недавно на Youtube-каналі одного з фіналістів першого сезону професіоналів "МастерШеф" Едуарда Канаряна з'явилося цікаве відео. Там він показав, як робить кукурудзу на багатті.

Відзначимо, що печена Кукурудза набагато смачніше відвареної. Більш того, її зовсім не обов'язково готувати в диких умовах, а досить використовувати хороший гриль.

Інгредієнт:

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще
  • 4 шт. Кукурудза (молоді качани);
  • 1 ст. л. Паприка (мелена);
  • 30 г Вершкове масло;
  • По смаку Сіль

Рецепт:

  1. Кукурудзу очистіть від рильців, а листя відверніть до основи качана.
  2. У невеликій мисці змішайте мелену паприку і розтоплене вершкове масло. Змастіть цією сумішшю кукурудзяні качани.
  3. Викладіть кукурудзу на решітку для гриля і обсмажуйте на мангалі протягом 10-15 хвилин, періодично перевертаючи її. Перед подачею посоліть кукурудзу за смаком.

Зірка "Майстер Шеф" показав польовий варіант, коли гриля під рукою немає, проте можна розвести багаття. Він додав до кукурудзи попкорн і квіти.

Нагадємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо.