Едуард Канарян показав, як готує кукурудзу в диких умовах.

Зовсім недавно на Youtube-каналі одного з фіналістів першого сезону професіоналів "МастерШеф" Едуарда Канаряна з'явилося цікаве відео. Там він показав, як робить кукурудзу на багатті.

Відзначимо, що печена Кукурудза набагато смачніше відвареної. Більш того, її зовсім не обов'язково готувати в диких умовах, а досить використовувати хороший гриль.

Інгредієнт:

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще
  • 4 шт. Кукурудза (молоді качани);
  • 1 ст. л. Паприка (мелена);
  • 30 г Вершкове масло;
  • По смаку Сіль

Рецепт:

  1. Кукурудзу очистіть від рильців, а листя відверніть до основи качана.
  2. У невеликій мисці змішайте мелену паприку і розтоплене вершкове масло. Змастіть цією сумішшю кукурудзяні качани.
  3. Викладіть кукурудзу на решітку для гриля і обсмажуйте на мангалі протягом 10-15 хвилин, періодично перевертаючи її. Перед подачею посоліть кукурудзу за смаком.

Зірка "Майстер Шеф" показав польовий варіант, коли гриля під рукою немає, проте можна розвести багаття. Він додав до кукурудзи попкорн і квіти.

Нагадємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо.