Відома українська співачка, яка не так давно вирушила на проект "Холостячка" в пошуках своєї другої половинки, Злата Огнєвіч заговорила на важливу тему для жінок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в соціальній мережі Instagram.

У сучасному світі жінки часто займають провідні посади, створюють успішний бізнес, керують департаментами, але, при цьому, здатні залишатися все тими ж жінками - ранимими, ніжними, загадковими, бажаними і ранимими.

Через це Злата Огнєвіч зацікавилася досить серйозним питанням, і стосується він заробітку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Як бути, якщо жінка в парі більше заробляє? Це нормально або у відносинах виникнуть проблеми?"- пише дівчина під постом. Їй цікаво почути думки шанувальників стосовно того, наскільки суспільство має вплив в подібній ситуації.

Чи пов'язане це питання якось з проектом "Холостячка", який зараз активно продовжують знімати. Чи знайшла жінка там чоловіка, через якого зацікавилася даним питанням.

До слова, на новому знімку дівчина в досить ніжному образі - легкий макіяж і розпущене волосся. В якості аксесуарів Злата вибрала великі сережки у вигляді кілець, а також незвичайний ланцюжок на шию. Наряд підібраний також вдало-легке літнє плаття білого кольору з чорним поясом.

У коментарях користувачі вирішили висловитися стосовно проблеми, про яку співачка розповіла в пості.

"Це цілком нормально. Ну і для партнера з'явитися мотивація досягати успіхів в кар'єрі, в особистому розвитку, і прагне самому заробляти більше💪 🏼 🔥. А думка суспільства весь час змінюється (сподіваюся, на краще)";

"Це нормально і не повинно впливати на відносини";

"😍😍😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, українці обрали найчарівнішу учасницю "Холостяка", і це не Анна Богдан.

Раніше ми писали про те, що Злата Огневич видала, якого чоловіка бачить поруч із собою: потрібен супермен.