Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів чоловік.

Останнім часом контент дівчини змінився зовсім в інший бік, так як вона завагітнила від головного героя одного з сезонів "Холостяка" - Микити Добриніна. Разом вони чекають малюка, який ось-ось з'явиться на світ. Тому партнери готують останні приготування перед народженням сина.

Публікація Дар'ї Квіткової: Instagram
Публікація Дар'ї Квіткової: Instagram

Наприклад, зараз Дарина Квіткова зізналася, що їх дитяча кімната вже остаточно готова, разом з дрібничками - всі вони були перестирані, пропрасовані і розкладені.

"39weekspregnant 🕊 Дитяча кімната вже готова🥰 всі речі перестирані, пропрасовані і розкладені. Ліжечко зібране, коляска і автокрісло вже чекають свого користувача 🤞 🏻 Ми теж чекаємо. Дуже-дуже 🧸 синочок, тепер головне, щоб і ти був готовий до зустрічі з нами🫂 P. S. краща зйомка з кращими🤍", - пише переможниця романтичного реаліті "Холостяк" Дарина.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

До публікації вона прикріпила кілька фотографій з фотозйомки, зробленої в чорно-білих тонах, поки Квіткова знаходиться на підлозі, притримуючи животик з обох сторін.

Нагадаємо, вагітна дружина Добриніна Даша Квіткова в сльозах розповіла про зраду: "Кладуть х*й"

Як повідомляв "Знай.ua", в сім'ї Холостяка Добриніна і квіткової сталося диво: "Чекала більше, ніж дня народження"

Знай.ua писав, вагітна Квіткова розповіла, чим займається одна, поки Добриніна немає поруч: домашні шорти і оголені груди