У Києві, в одному з магазинів відомої великої мережі "Фора" відвідувачі заявили, що працівники не стежать за термінами реалізації своєї продукції та її якістю, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших, а іноді навіть небезпечних "сюрпризів" для покупців.

У понеділок, 5 липня, літня жінка купила у "Форі" куряче філе, пізніше виявила гниль на м'ясі і зафіксувала все на камеру.

"Бабуся купувала куряче філе, і одне було гниле", - повідомляють у публікації Telegram-каналу "Чорний список".

скріншот з Telegram-каналу

Обурені користувачі соцмережі активно обговорили публікацію і заявили, що дана подія не залишиться непоміченою, і понесе за собою очевидні наслідки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Отруєння м'ясом це вже серйозно, хлопці. Фора, розчарувала", "Відвертий пі*дець", - зазначають у коментарях.

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "За малюнком не видно було". По приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі.

Як повідомляв Знай.uа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.

Також портал Знай.uа писав, що українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "Спасибі, р*ганув".