У неділю, 4 липня, в Нью-Йорку пройшли міжнародні змагання з поїдання хот-догів з нагоди Дня незалежності США.

Про це передає телеканал ESPN.

Змагання проходять щорічно з 1972 року. Їх організовує американська мережа закусочних Nathan's.

Фото: EPA
Фото: EPA

Так, цього року перемогу здобув американець Джоуї Честнат на прізвисько Щелепи. Чоловік здолав 76 хот-догів всього за 10 хвилин, побивши свій же рекорд за 2020 рік. У минулому році Джоуї з'їв 75 хот-догів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

фото: Angus Mordant / Reuters
фото: Angus Mordant / Reuters

Загалом це вже 14-та перемога рекордсмена у змаганнях з поїдання хот-догів.

Це ж змагання проходило і серед жінок. У них здобула перемогу Мішель Леско, яка за 10 хвилин зуміла з'їсти 30 з половиною хот-догів.

Примітно, що попередній рекорд Мікі Судо, яка в минулому році з'їла 48 з половиною хот-догів, зберігся. Цього року дівчина не взяла участь у турнірі через свою вагітність.

Фото: EPA
Фото: EPA

Переможці не йдуть з порожніми руками і крім 10 000 доларів, получаюь також і пояси: чоловіки - гірчичного кольору, жінки - рожевого. За друге місце платять 5000 доларів, за третє - 2500 доларів.

Нагадаємо, раніше Кішку рознесло до 20 кілограм: живіт розміром з м'яч і світовий рекорд. Найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чоловік завів гігантський "гарем", але смерть розлучила їх: 38 дружин і 89 дітей. Чоловік претендував на звання глави найбільшої сім'ї в світі.

Також «Знай.иа " писав, що Ділили ліжко 80 років: пара пристрасних людей похилого віку встановила неймовірний рекорд. Люди похилого віку з Японії стали рекордсменами в категорії сукупного віку подружньої пари