Юлія Бельченко розповіла про те, як захоплюється українськими жінками і закликала чоловіків їх цінувати.

Реаліті-шоу" Холостяк-11 " далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 200 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Учасниця шоу" Холостяк " часто ділиться своїми міркуваннями і комунікує з аудиторією. Ось недавно в сторіз вона запитала передплатниць про те, хто вкручує ламочку в їхньому будинку: їх чоловік або вони. Трохи пізніше вона повідомила, що здивована відповідями і українськими жінками.

Читала я відповіді про лампочку і багато хто робить все самі, та й тумбочки прикручують, все лагодять. Я просто захоплююся українськими жінками, тому що і працюють, і за дітьми стежать, і по господарству все роблять, і добре готують, і веселі, і красиві. Коротше, чоловіки цінуєте нас
, - резюмувала Юлія Зайка.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.