Співачка Оля Полякова вкотре показала, як поєднує роботу і відпочинок.

Не дивлячись на щільний робочий графік, 37-річна популярна українська співачка Оля Полякова, встигає активно подорожувати і вести власний блог.

Акаунт співачки в Instagram має понад 2,4 мільйони фоловерів, а публікації, у яких артистка показує і розповідає про своє звичне життя, а так само хизується своїми неймовірними та стильними образами, збирають сотні тисяч «лайків» та коментарів.

Кілька годин тому, Полякова опублікувала свіжі світлини , із яких зрозуміло, щоартистка знову у теплих краях. Судячи із відміток у профілі, вона відпочиває у Туреччині. Окрім цього цей відпочинок поєднаний із роботою. У своєму графіку артистка виділила час для відпочинку і за традицією вирушила на пляж «вигуляти» нові, яскраві купальники, та похизуватися стрункими ніжками.

На сьогоднішніх фото Оля позує у нюдовому купальнику, стильній білій кепці тта брендових окулярах. Для того, щоб як завжди виглядати в кадрі ефектно, вона розпустила довге волосся.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До речі, цього разу на знімках вона не сама, а із подругою, яка не поступається артистці красою та апетитними формами. Щоправда імені подруги Оля не називає. Вона також у яскравому купальнику та темних окулярах. Всі знімки вийшли неабияк гарними, тож не дивно, що Ольга Полякова не змогла вибрати одну світлину і опублікувала аж три.

" Классно когда у тебя есть подружка! А у вас есть подружки??? Напишите историю отпуска с подругой! Обещаю никому не рассказать ",- підписала фото знаменитість.

Нагадаємо,16-річна Маша Полякова в міні-бікіні прохолоджувалася в басейні: фігура, як у матусі

Як повідомляв портал "Знай.ua",Камінська, Полякова, Нікітюк і Яма посперечалися, хто з них "страшненька подружка": "Буде Притула"

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова влаштувала гарячі танці з Сонею Плакидюк: день народження вдався