Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч. Зірка хоче за прикладом минулої "Холостячки" Ксенії Мішиної знайти своє кохання.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram розмістили фото артистки, яка позує під ручку з Григорієм Решетником. Обидва в ошатних образах і з променистими посмішками на обличчі.

"На думку Злати, головної героїні 2 сезону проекту "Холостячка", саме діалог і прийняття свого партнера, є основою гармонійних відносин", - зазначають на сторінці проекту.

"В в моєму випадку ще й ніжні обійми, компліменти, дотики, - в такі моменти я відчуваю вселенську любов", - зізнається співачка.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Варто зазначити, що підкорити серце "Холостячки" можна романтикою і драйвом. Злату Огнєвіч приваблюють впевнені чоловіки, які не бояться своїх емоцій.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч дала важливу підказку своїм залицяльникам: "Мій секрет простий...". Злата Огнєвіч розповіла, що цінує у відносинах.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Як повідомляв Знай.иа, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям: "Розпусниця". Григорій Решетник показав, як готується до вихідних.