Маленькі патріоти зворушливо заспівали гімн для збірної Шевченка: "Майбутнє країни"

У Києві на Троєщині в одному з дворів, очевидці зняли на відео маленьких футболістів, які заспівали гімп України, приклавши руку до серця. У кадрі юні футболісти стоять у спортивній формі на звичайному дворовому полі і виконують національний гімн, приклавши руку до серця.

Скріншот з відео, діти
Скріншот з відео, діти

Борги за комуналку і аліменти автоматично спишуть з карт українців

З 6 липня 2021 року, за наказом Міністерства юстиції України, частина банків зможе почати автоматичне списання коштів за борги з рахунків громадян. Мова в цій ситуації стосується тільки комуналки, боргів по аліментів або несплачених штрафів і штрафів за порушення ПДР (правил дорожнього руху).

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"ПриватБанк", фото: Знай.ua
"ПриватБанк", фото: Знай.ua

Валерій Меладзе назвав Олю Полякову "фріком" через Ані Лорак: "З короною на голові"

Валерій Меладзе вперше за довгий час дав відверте інтерв'ю, де розповів про подробиці особистого життя, про народження дитини, а також про деякі висловлювання у бік його брата. Валерій Меладзе вперше розгорнуто відповів з приводу звинувачення зірок шоу-бізнесу про домагання Костянтина Меладзе. Також, не став мовчати Валерій Меладзе і про заяву української співачки Ольги Полякової.

Валерій Меладзе та Оля Полякова, фото: Instagram
Валерій Меладзе та Оля Полякова, фото: Instagram

Melovin поцілував хлопця з дівчиною на Atlas Weekend і підняв прапор ЛГБТ

У перший день на міжнародному музичному фестивалі виступив відомий український артист, а також представник України на пісенному конкурсі "Євробачення - 2018" Melovin. Melovin зробив несподіване дійство під час свого виступу на популярному фестивалі. Під час виступу він поцілувався з дівчиною, потім з хлопцем і дістав прапор ЛГБТ-спільноти.

"Укрзалізниця" огорнула українців потрійною "турботою", ніхто не звалиться з полиці

На фото видно, як верхня полиця одного з купе була обплутана ременями, немов павутиною. Передплатник іронічно назвав все це БДСМ-купе. Відзначимо, що користувачі більшою мірою розкритикували автора поста, зазначивши що ці ремені допомагають людині на верхній полиці не впасти і не отримати травму.